DIT IS DE NIEUWE VILLA VAN MAXIME EN LEROY

Zoals bekend hebben Maxime Meiland en haar vriend Leroy recent een villa gekocht in Noordwijk. Hun huidige optrekje heeft te weinig bergruimte en dat was de reden om een ander optrekje te kopen.

Helemaal zeker was de koop nog niet, want deze was 'verkocht onder voorbehoud'. Dat betekent dat Maxime en Leroy eerst de financiering rond moesten hebben, voordat de villa ook daadwerkelijk hun eigendom kan worden.

En bekendeburen heeft zojuist vernomen dat de financiering voor de aankoop van de villa, die een vraagprijs had van 1.250.000 euro, rond is. Maxime en Leroy kunnen dus de champagnefles ontkurken.

Wat krijgen zij voor hun geld? De villa is vlakbij zon, zee en strand gelegen en heeft een woonoppervlakte van 226 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, verdeelt over drie woonlagen plus een souterrain. In het souterrain is een bar aanwezig, dus kan er volop gewijnd worden.

Koken kan Maxime in de luxe keuken met kookeiland, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. En de auto's kunnen Maxime en Leroy parkeren in de inpandige garage, die plaats biedt aan twee auto's.

Uiteraard is er ook een prachtige tuin met terras, welke op het zuidwesten is gelegen. De overdracht duurt nog wel even, want die vindt pas in maart 2022 plaats. Reden daarvan is omdat de verkoopster een nieuw huis laat bouwen en zij het daarom graag pas volgend jaar wil laten overdragen.