De bouw van de nieuwe villa van Linda de Mol vordert gestaag. Voordat deze klaar is zijn we op zijn vroegst een half jaartje verder. Niet alleen Linda heeft straks plezier van de nieuwe villa, maar uiteraard ook dochter Noa en zoon Julian.

Villa Linda de Mol in Portugal in aanbouw

De villa in aanbouw bevindt pal naast haar oude villa in het miljonairs resort Vale do Lobo, dat zich in de Algarve in het zuiden van Portugal bevindt. Noa was onlangs nog in Vale do Lobo als verslaggeefster van Vandaag Inside tijdens de interland Nederland- Gibraltar.

Bekende buren in Vale Do Lobo

Meerdere bekende Nederlanders hebben overigens een huis in Vale do Lobo. Uiteraard broer John, maar ook Willem van Kooten en recent werd Anita Meijer er bekende buurvrouw. Toch vertrekken er ook sterren. Zo heeft Ronald Koeman zijn villa verkocht en ruilde Louis van Gaal Vale do Lobo voor het andere miljonairs resort, Quinta do Lago.

John en Linda komen hier overigens al sinds hun jeugd, dus zijn zeer verknocht aan deze lokatie. Voordeel is ook dat Linda en Jeroen zich hier onbespied kunnen bewegen. Nog even en dan kunnen zij de nieuwe villa betrekken.