Fajah Lourens heeft haar miljoenenvilla in Purmerend uit de verkoop gehaald. Deze stond te koop voor een vraagprijs van 3,8 miljoen euro, maar het is haar niet gelukt om een koper te vinden.

Loopt Fajah Lourens miljoenen winst op huis mis?

Fajah kocht de villa in 2007 voor een bedrag van 675.000 euro en liet er in 2022 een hypotheek op vestigen van 1,6 miljoen euro. Dat betekent dat wanneer zij haar optrekje met een adembenemend uitzicht had weten te verkopen op de vraagprijs er een winst aan de horizon zou gloren van maar liefst 2,2 miljoen euro. Dat is knap want uit de inkomsten die Fajah Lourens uit GTST haalde kon ze dit vast niet bekostigen.

Indeling villa van dame met 'Killerbody'

De koper krijgt er wel een parel voor terug. De woonoppervlakte bedraagt maar liefst  720 vierkante meter in totaal en er zijn zeven slaap- en zeven badkamers. Ook is er een ruimte voor een kantoor (heeft Fajah Lourens hier haar 'Killerbody' marketing bedacht?) en 's morgens kun je beginnen met een duik in het zwembad.

Waarom is de villa van Fajah Lourens uit de verkoop?

Fajah wil gaan verkassen naar Spanje, maar wellicht zijn de plannen gewijzigd en heeft ze om die reden de emigratie even on hold gezet en de villa uit de verkoop gehaald. De tijd zal het leren.

De miljoenen winst voor het huis zouden aantrekkelijk kunnen zijn, want uit haar Killerbody imperium lijkt het vermogen van Fajah Lourens niet te komen.