Zoals bekend heeft rapper Boef, in het gewone leven Sofiane Boussaadia geheten, zijn villa in Almere te koop staan voor een vraagprijs van 2.150.000 euro. Tot op heden heeft er zich nog geen koper gemeld.

Zoveel winst wil rapper Boef met zijn villa maken

Als hij de villa op de vraagprijs weet te verkopen, maakt hij een winst van 550.000 euro. Maar de villa is niet het enige die moet worden verkocht. Het lijkt er sterk dat de rapper met een algehele verkoop bezig is. Die verkoop lijkt ook al een tijd geleden te zijn begonnen, want in 2021 verkocht rapper Boef zijn peperdure Rolls Royce

Rapper Boef verkoopt zijn appartementen

Na de Rolls Royce en voor de verkoop van de villa wist rapper Boef toch te cashen met zijn huizen. De twee appartementen die hij in bezit had in Almere, zijn namelijk inmiddels wel verkocht. 

Zoveel winst maakte rapper Boef met de verkoop van zijn huizen

Het ene appartement  kocht hij in 2019 voor 236.000 euro en verkocht deze voor een bedrag van 310.000 euro.

Het andere appartement, ook in Almere, kocht hij voor 252.000 euro en verkocht hij ook voor het bedrag van 310.000 euro. In totaal behaalde Boef een winst op de twee appartementen van iets boven de 150.000 euro.

Als hij de villa weet te verkopen voor de vraagprijs zal zijn totale winst uitkomen op 7 ton euro. Kassa!

Bekende buren in Almere

De koper van de villa van rapper Boef kan in Almere kennis maken met bekende buren zoals Patty Brard die dit paleis in Almere kocht..