Robert Jensen heeft zijn appartement weer in de verkoop gezet. Het valt op dat de presentator een enorme korting geeft. Ook kun je natuurlijk binnen kijken in het appartement van Robert Jensen.

Zoveel korting geeft Robert Jensen op zijn huis

Robert Jensen zet zijn appartement nu te koop voor een vraagprijs van 3,2 miljoen, Eerder vroeg hij nog 3.950.000 euro. Hij verlaagt de vraagprijs dus maar liefst met 750.000 euro. Blijkbaar heeft hij nu zeer veel haast nadat hij het appartement eerst juist uit de verkoop haalde.

Wat krijgt de koper voor zijn geld?

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 184 vierkante meter en telt in totaal 6 kamers, waaronder vier slaapkamers, een badkamer en een zeer ruime sauna, verdeelt over twee woonlagen plus zolder.

De woonkeuken is riant en voorzien van alle gemakken. Een van de slaapkamers is omgebouwd tot een kleedkamer en het appartement beschikt over een ruime sauna van 3,5 meter diep! Uiteraard ontbreek het dakterras niet.

Zoveel verdient Robert Jensen aan zijn huis

Ondanks de korting blijft er genoeg over voor Robert Jensen. Hij kocht het appartement namelijk in 2002 voor een prijs van 1.250.000 euro en aan hypotheken rust er een bedrag van 2,8 miljoen euro op het pand. Er gloort daarom nog "maar" een winst van 450.000 euro in plaats van 1,2 miljoen euro die hij zou hebben gehad als hij het huis voor de oude vraagprijs zou verkopen. Toch zou 450.000 euro een mooie toevoeging zijn aan het toch al forse vermogen van Robert Jensen.