Hakim Ziyech is zeer teleurgesteld dat op het allerlaatste moment zijn transfer van Chelsea naar Paris Saint Germain niet doorging vanwege het feit dat de documenten niet in orde waren. Boos was Ziyech,

Gelukkig zit het met zijn huizen wel goed. Niet alleen heeft hij voor de huur van 8900 euro per maand zijn appartement met zwembad aan de Zuid As te huur staan, maar heeft hij een huurder gevonden voor zijn appartement aan de Nassaukade in Amsterdam West.

ZIYECH HUUR APPARTEMENT

Deze heeft hij verhuurd voor 3250 euro per maand en onder betaling van een eenmalige waarborgsom van 6500 euro. Voor dit geld krijgt de huurder een vierkamer appartement, gelegen op de derde verdieping, met een woonopperlvlakte van 108 vierkante meter.

INDELING APPARTEMENT ZIYECH

Het aantal kamers bedraagt vier,  waaronder twee slaapkamers, een badkamer, en een studeer/ eetkamer. De keuken is zeer luxe met niet alleen de benodigde inbouwapparatuur maar ook een kookeiland van maar liefst drie meter!

Het appartement beschikt over drie balkons met een prachtig uitzicht over de Singelgracht. Koude voeten krijg je niet, want  het gehele appartement is voorzien van een vloerverwarming.

voor meer sportnieuws ga naar sportnieuws.nl

meer voetbalnieuws ga naar voetbalfiltsen.nl