Sabia Engizek, de ex van Rafael van der Vaart, heeft de villa in Hamburg verlaten en woont nu in een appartement dicht bij Sylvie Meis. De eigenaar heeft de villa dan ook weer te huur gezet voor een maandelijkse huur van 7565,-- euro per maand.

Maar dan ben je er nog niet, want aan stookkosten en overige kosten komt er nog een bedrag van 1278,-- euro bij, zodat de totale maandelijkse kosten uitkomen op een bedrag van 8843,-- euro. Geen wonder dat Sabia dit niet kon betalen en de huurschuld alsmaar opliep.

Deze is nu door Rafael voldaan. De nieuwe huurder krijgt in ieder geval een villa, gelegen aan de Alster, met een woonoppervlakte van 360 vierkante meter. In totaal zijn er zeven kamers, waaronder vier slaapkamers en vier badkamers.

De villa is afgewerkt met de meest luxe materialen die er bestaan. De keuken is zeer luxe en van alle gemakken voorzien. De badkamers zijn een lust voor het oog.

Door het hele huis ligt een parketvloer en natuurlijk ontbreekt de open haard niet. Vanuit o.a. de woonkamer heb je uitzicht op de rivier de Alster en beschikt het optrekje over een eigen aanlegsteiger. De villa is ook gunstig gelegen, want met de auto is het maar een paar minuten rijden naar het vliegveld van Hamburg.

Verder is er een eigen aanlegsteiger, een sauna en een dubbele garage voor de auto( s). Sabia heeft de villa in ieder geval netjes achtergelaten.