Neushoorntje van 1 week gered van stropers. Zie aandoenlijke video

Met het ondertekenen van een contract bij de voetbalclub FC Barcelona voor het trainerschap is een droom van Ronald Koeman in vervulling gegaan. Volgens insiders hoeft Koeman het voor het geld niet te doen. Klopt dat?

Ronald Koeman volgt trainer Setien op bij FC Barcelona en zal daar stevig moeten bouwen aan een nieuwe ploeg. Setien zou een contract hebben gehad van 5 ton euro per maand en Koeman zal het zeker niet voor minder gaan doen. Geschat wordt dat Ronald voor minimaal 6 ton euro per maand heeft getekend.

Als voetballer zou hij volgens Quotenet een bedrag van 5,4 miljoen euro bij elkaar hebben geschopt. Maar daar blijft het niet bij. Koeman heeft 1 bedrijf op zijn naam staan nl Robar Promotie en Advies B.V., die hij in 2004 oprichtte.

Het eigen vermogen per eind 2019 bedraagt maar liefst 7 miljoen euro. Buiten dit bedrijf bezit hij een villa in Naarden die hij kocht voor 2,1 miljoen en waar geen hypotheek op rust en Ronald kocht voor 9 ton euro een appartement in Amsterdam, uiteraard ook zonder hypotheek.

Ook bezit hij een bedrijfspand in Oosterhout waar zijn vrouw een winkel heeft en waar Koeman 6 ton euro voor op tafel legde. Uiteraard rust er overwaarde op zijn vastgoed portefeuille.

Alles bij elkaar wordt de nieuwe trainer van FC Barcelona geschat op een vermogen van 35 miljoen en dat was nog voordat hij zijn handtekening onder het contract van de Spaanse topclub zette!

Neushoorntje van 1 week gered van stropers. Zie aandoenlijke video