Katja Schuurman is nog altijd tot over haar oren verliefd op de jonge chef-kok Freek van Noortwijk, die samen met nog twee vrienden de scepter zwaait in het restaurant Guts & Glory in de Utrechtsestraat in Amsterdam. In dit restaurant sprong op een avond de vonk tussen de twee over.

Als de twee maar even de gelegenheid om samen te zijn, dan zijn zij graag hier in het huis van Freek in Amsterdam Oud West

Zijn optrekje kocht Freek ongeveer twee jaar geleden voor een bedrag van 154.500,-- euro en hij liet er een hypotheek op vestigen van 80.000,-- euro. Een teken dat Freek over voldoende geld beschikt. Hun liefdesnestje heeft een woonoppervlakte van 45 vierkante meter en beschikt over totaal drie kamers.

Koken kan Freek in zijn leuke open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Bijzonder is dat naast de keuken, de badkamer is gelegen. Deze heeft een douche en een toilet. Door de hele woning ligt een parketvloer.

Dit huis is voorlopig hun liefdesnestje. Pas als Katja haar vriend Freek heeft voorgesteld aan dochter Sammie, wat ze nu volgens eigen zeggen nog te vroeg vindt, zullen de twee ook zo af en toe in Katja's villa in Uitdam de nacht doorbrengen.