ZIE HIER DE ALLE BEELDEN VAN DE VILLA

Steven Brunswijk was even in opspraak omdat hij een uitgebreid een andere vrouw aan het zoenen was, terwijl zijn vrouw Ayla in de buurt was.

Steven reageerde door erop te zeggen, dat hij en zijn vrouw elkaar dit gunnen ofwel een open relatie hebben. Of neemt hij de hele boel in de maling, want ook dat zijn we gewend van Steven.

STEVEN BRUNSWIJK VILLA

Hij woont samen met zijn vrouw overigens in een prachtige villa in Tilburg, omgeven door natuur. Zij kochten deze villa voor een bedrag van 525.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van rond de 638.000 euro.

INDELING VILLA STEVEN BRUNSWIJK

De villa heeft een woonoppervlakte van 216 vierkante meter en bestaat uit vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer met bubbelbad.

Dit alles is verdeeld over twee woonlagen plus zolder en plus een kelder. De leefkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en beschikt over een vloerverwarming.

De ruime glazen pui biedt een riant uitzicht op de achtertuin met bospartij. Ook is er een garage welke ook als kantoor of hobbyruimte kan worden gebruikt.

Steven en zijn vrouw zitten er dus warmpjes bij en wonen prachtig zo midden in de natuur.