Huizen
3 december 2017
 

Zo woont Frits Wester. Zie foto's

Na zijn scheiding woont RTL politiek verslaggever Frits Wester in dit appartementje

Frits Wester woont een driekamer appartement in het centrum van Voorburg, onder de rook van Den Haag, Het appartement is niet ver verwijderd van het huis van zijn ex vrouw , die ook na de scheiding in de voormalige echtelijke woning is blijven wonen.

Dit was overigens ook de wens van Frits. Hij huurt nu dit driekamer appartement voor een maandelijkse huur van 1450,-- euro exclusief vaste lasten. Voor deze huur heeft een appartement met een woonoppervlakte van 91 vierkante meter.

Het bestaat uit totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Koken kan de politiek verslaggever in een luxe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur.

Ook kan Frits beschikken over een tuin op het zuidwesten. Voor het parkeren van de auto moet Frits een vergunning aanvragen bij de gemeente. Buiten de huur heeft Frits een waarborgsom moeten storten van 1 maand huur.

Buiten zijn voormalige echtelijke woning, is Frits ook gedeeltelijk eigenaar van een kroeg in Voorburg met de toepasselijke naam 'Het Torentje'

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.