ZIE HIER DE BEELDEN VAN HET APPARTEMENT

Albert Verlinde en zijn echtgenoot Onno Hoes hebben hun appartement in Maastricht te koop gezet voor een vraagprijs van 1.390.000 euro. Ze kochten het appartement in de tijd dat Onno Hoes burgeneester was van Maastricht.

Ja, dit is het appartement van Onno Hoes en zijn toyboy

In dit appartement speelde de affaire van Onno Hoes en zijn toyboy, die destijds breed in de media werd uitgemeten. Minder bekend is dat Onno's voormalige toyboy Ruud in hetzelfde complex ging wonen nadat de mediastorm was gaan liggen. Is dit uiteindelijk de reden tot verkoop?

Dit gaan Albert Verlinde en Onno Hoes verdienen aan hun appartement

Zelf kochten Albert en Onno het appartement in 2020 voor een bedrag van 1.075.000 euro en er rust voor geen euro hypotheek op. Er gloort dus een winst aan de horizon van zo'n 315.000 euro.

Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? In ieder geval een prachtig en luxe appartement gelegen in het centrum van Maastricht met op de hoek het Vrijthof.

Indeling appartement Albert Verlinde

De woonoppevlakte bedraagt 195 vierkante meter en in totaal zijn er twee woon- en twee badkamers. Grote ramen aan twee zijden zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer. Deze is door twee dubbele deuren verbonden aan het dakterras van 45 vierkante meter.

De eetkeuken is een lust voor het oog en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De master bedroom en de gastenkamer hebben overigens ieder een badkamer. De parkeergarage biedt plaats aan twee auto's.

Albert en Onno naar Amsterdam

Natuurlijk worden de heren niet dakloos als de verkoop een feit is. Albert en Onno namelijk zelf  in hun miljoenenappartement in Amsterdam wonen.