Wie dacht dat Badr Hari geen eigen appartement heeft en dag en nacht inwoont bij Estelle Cruijff, komt bedrogen uit want sinds iets meer dan een week staat het appartement van Badr Hari aan de Apollolaan in Amsterdam Zuid te koop.

De vraagprijs bedraagt 400.000,-- euro. Voor dit geld krijgt de koper een appartement met een totale woonoppervlakte van 65 vierkante meter, bestaande uit een woonkamer, keuken, badkamer met ligbad, douche en een apart toilet en een ruime slaapkamer.

Het gehele appartement is voorzien van een houten vloer. Je kunt het appartement van Badr zelfs gestoffeerd of gemeubileerd kopen. Voor wie het te klein, is er ook een oplossing want het optrekje kan samen worden gekocht met ernaast gelegen appartement wat een totale woonoppervlakte heeft van 175 vierkante meter.

De twee appartementen zijn door een deur aan elkaar verbonden. De prijs wordt uiteraard hoger. De twee zijn samen te koop voor een bedrag van 1.235.000,-- euro.  Het optrekje ligt overigens op de 3 verdieping en wellicht een leuk detail is, is dat Astrid Joosten je buurvrouw wordt.

Zij kocht hier onlangs in hetzelfde gebouw een penthouse nadat zij haar eigen penthouse had verkocht aan Anouk. Of Astrid en Badr, als goede buren, al een kop koffie met elkaar hebben gedronken, is niet bekend!

Hij zal in ieder geval wel op zoek moeten gaan naar andere woonruimte. En gaat hij daar alleen wonen of met Estelle, die na verkoop van Ruud's villa tenslotte ook op zoek moet naar een ander onderkomen. Het antwoord zal snel komen.