Arjen Lubach won recent de AD Media Award 2023 voor het beste tv programma. En hiermee wordt bedoeld zijn Avondshow. Het was volgens het AD onbegrijpelijk dat dit programma nog nooit een prijs had gewonnen. 

MULTI MILJONAIR ARJEN LUBACH

Zijn Avondshow wordt door veel mensen bekeken. Niet voor niets is Arjen Lubach dan ook een cultheld en dat levert hem zeker geen windeieren op. Bekendeburen dook eens in de boeken en constateerde dat zijn vermogen in een paar jaar tijd is geëxplodeerd en hem de status van multi miljonair heeft opgeleverd. Helemaal verrassend is dat niet, want vorig jaar zagen wij al wat 'links lullen, rechts vullen' voor hem betekent.

Dit is het vermogen van Arjan Lubach in zijn bedrijven

Arjen is eigenaar van twee bedrijven: Schemer Produkties B.V. en Polymath Holding B.V. Het eigen vermogen van het eerste bedrijf bedraagt op eind 2022 814.000 euro en dat is 228.440 hoger dan 2020.

Zijn tweede bedrijf kent eind 2022 een eigen vermogen van 1.033.284 euro en dat is 235.000 euro hoger dan twee jaar ervoor, In totaal nam zijn eigen vermogen in een paar jaar tijd toe met 463.440 euro.

Zoveel is het huis van Arjen Lubach waard

Het totale eigen vermogen van de twee bedrijven bedraagt maar liefst ruim 1,8 miljoen. Buiten deze twee bedrijven bezit hij nog een woonboerderij in het noorden van het land, welke hij in 2017 kocht voor 5 ton en waar zeker een overwaarde op rust van een half miljoen.

Conclusie: Arjen heeft de status bereikt van multi miljonair en wie gunt hem dit niet?

Overigens is Arjen Lubach niet de enige VPRO-presentator die er warmpjes bij zit.