Hoera. Sluiting hondenslachthuis nabij......

Rodrigo Otazu dreigt zijn appartement te verliezen, want de bank heeft begin juni van dit jaar executoriaal beslag laten leggen op zijn appartement in het centrum van Amsterdam.

Hoeveel hij de bank schuldig is, staat helaas niet in het beslagdocument dat in handen is van bekendeburen.nl. Dit betekent niets meer of minder dat de bank op ieder gewenst moment het appartement op de veiling kan verkopen.

En dat zou slecht nieuws zijn, want er rust voor totaal bijna 9 ton hypotheek op zijn tweekamerappartement. Opvallend is overigens dat de deurwaarder geen woon-en/of verblijfplaats van de vermaarde sieradenontwerper Otazu bekend is.

In het document staat namelijk te lezen 'zonder bekende woon-en/of verblijfplaats binnen Nederland of daarbuiten'. Volgens eerdere geluiden zou Rodrigo in New York wonen.

Of er een afspraak is gemaakt met de bank is bekend, maar het kan vrijwel geen toeval zijn dat Otazu zijn zeer luxe tweekamerappartement in het centrum van Amsterdam vandaag te koop heeft gezet voor een vraagprijs van 1.075.000 euro!

Leuk detail: het appartement onder hem is van Martijn Krabbe! En presenteert hij niet het programma 'Uitstel van executie'? En een goede buur is nog altijd beter dan een verre vriend! 

Hoera. Sluiting hondenslachthuis nabij......