Paul de Leeuw heeft zijn optrekje in Rotterdam centrum verkocht voor 461.000 euro en maakt daarbij een leuke financiele klapper.  Zelf kocht hij namelijk dit optrekje in 1996 voor iets meer dan 111.000 euro.

Er rust geen hypotheek op, dus Paul maakt een winst van maar liefst 350.000 euro. Kassa! Hij gebruikte het appartement als een pied a terre om zich af en toe terug te kunnen trekken uit de hektiek en als slaapplaats als hij in Rotterdam of omgeving moest optrede

Wat krijgt de koper?

De woonoppervlakte bedraagt 105 vierkante meter en je hebt de beschikking over twee slaap- en twee badkamers. Het appartement heeft grote ramen en is gelegen op de 7e verdieping, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de Blaak en de Coolsingel.

De luxe openkeuken is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Niet iedereen kan het appartementencomplex binnen, want bij de ingang zit een huismeester.

Voor het parkeren van de auto is een vergunnig nodig. Paul neemt er dus na 25 jaar afscheid van, maar wel met een goed gevulde portemonnaie.

Zelf woont hij met zijn man en zonen in Amsterdam.