Niet bij iedereen zal gelijk een lichtje gaan branden bij de naam Lucio Messercola. Dat in tegenstelling tot bekend Nederland. Zij kennen zijn naam maar al te goed.

Hij regiseerde o.a. de Grote Sinterklaasfilm en deĀ dramaserie La Famiglia. Met zijn 28 jaar is hij nog jong, maar nu al succesvol. Hij kocht in Hoogmade samen met zijn partner een villa voor het bedrag van1.245.000 euro en hebben er een hypotheek op laten vestigen van iets minder dan 1,5 miljoen euro.

De woonoppervlakte bedraagt 271 vierkante meter en de villa telt in totaal acht kamers. De woonkeuken is luxe en van diverse inbouwapparatuur voorzien.

Leuk is dat de villa per boot te bereiken is en een aanlegsteiger heeft. De auto kan Lucio parkeren in de inpandige garage. Voor Hoogmade is het leuk dat hij hier is komen wonen, want sindsdien wordt het dorp overspoeld met bekende Nederlanders.

Zo zijn Katja Schuurman, Martien Meiland, Robert ten Brink, Erik de Vogel, Joke Bruijs en Royce de Vries al gesignaleerd. Hoogmade is dan ook zeer trots op hun beroemde inwoner!!

BRIDGET MAASLAND SCOORT TOYBOY