KLIK HIER VOOR ALLE BEELDEN VAN HET CHATEAU

Chateau Meiland staat al een tijdje te koop voor een bedrag van 998.000 euro. Eerst lag de vraagprijs nog op 1.250.000 euro, maar dat leek al snel te hoog gegrepen.

Maar ook op de huidige vraagprijs van bijna 1 miljoen loopt het alles behalve storm. De Belgische website privenieuws.com ging op onderzoek uit en kraakt het Chateau volledig af.

'Er zijn nog heel wat herstellingswerkzaamheden nodig. Er is op gelijkvloers geen centrale verwarming, alleen vier houtkachels. Het zwembad is niet verwarmd. 

De tegels rond het zwembad liggen los. De elektriciteit in het chateau moet volledig worden vernieuwd etc. Het dak lekt op meerdere plaatsen. Isolate ontbreekt in gans het kasteel.

Het is er niet warm te krijgen. Tijdens de wintermaanden lijkt het wel een frigo', aldus de niet malse kritiek. Daar komt volgens hen bij dat het departement Limoges geen toeristische trekpleitster is en het daarom moeilijk om er een B&B uit te baten.

Maar buiten de kritiek op het chateau spaart men ook Martien niet. Ze betitelen hem als een 'goed acteur', die in het gewone leven een stuk rustiger is.

Dat werd volgens de site nog eens bevestigd toen Martien een bezoek bracht aan Antwerpen. 'Het gezeik' en 'het gefladder met de handen en de armen' was nergens te bespeuren.

En soms maken de scriptschrijvers volgens hen fouten. Zo stond Martien met een glas wijn in zijn hand op het dak van het kasteel, terwijl aan hoogtevrees heeft.

En i.t.t. de berichtgeving zijn de Meilandjes, volgens de site, in Belgie zeker niet populair. Zo zouden ze niet eens in de top twintig staan. Met dit alles kunnen de Meilandjes het doen.