Eind maart zette Daan Schuurmans en zijn vrouw Bracha hun dubbele bovenhuis aan de Koninginneweg in Amsterdam Zuid te koop voor een prijs van 750.000,-- euro. Op de koper hebben ze niet lang hoeven te wachten, want deze week is hun huis verkocht.

Voor welke prijs is niet bekend, maar die zal zeker rond de 725.000,-- euro, anders was de verkoop niet zo snel gegaan. Zelf kocht het stel hun optrekje in september 2009 voor een prijs van 525.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 675.000,-- euro.

Daan en Bracha kunnen dus een bedrag van rond de 50.000,-- euro op hun bankrekening laten bijschrijven. De koper krijgt een mooi huis met een woonoppervlakte van 148 vierkante meter, bestaande uit totaal 6 kamers.

Er zijn drie balkons en er is een mogelijkheid tot het aanleggen van een dakterras. De keuken is luxe en van alle gemakken voorzien. Het huis ligt op slechts 200 meter van het Vondelpark. Daan en Bracha kunnen nu op zoek gaan naar hun ideale gezinswoning in Amsterdam, want daar willen ze, volgens eigen zeggen, blijven wonen.