Heel even hebben Daphne en Richard gedacht een huurder te hebben gevonden voor hun appartement aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam Zuid. Maar om een of andere reden is dit niet doorgegaan, want het appartement staat weer te huur en dat mag best merkwaardig heten.

De maandelijkse huur van het appartement, dat boven de winkel van Marlies Dekkers is gelegen, bedraagt 3250,-- euro. Voor dit geld krijg je een prachtig optrekje met een woonoppervlakte van 120 vierkante meter. Het appartement, verdeeld over twee woonlagen, kent in totaal vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer.

Er is een luxe open keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouw apparatuur. Het dakterras ontbreekt niet en verder heeft het appartement twee Franse balkons. Verder ligt er door het hele optrekje een prachtige houten vloer. Parkeren voor de deur is geen probleem, want er is geen wachttijd voor het krijgen van een parkeervergunning.

Mocht je het appartement willen huren, dan moet je ook wel even een waarborgsom van 6500,-- euro op de rekening van Daphne en Richard storten. Zij kochten het appartement in 2012 voor een bedrag van 2.175.000,-- euro.

Het appartement is volledig verbouwd nadat er op 20 juni 2013 een brand was uitgebroken. Daar is echter geen spoor meer van te bekennen.