Donderdag 20 juni 2013 is een dag die Daphne en Richard niet snel meer zullen vergeten. Die middag woedde er een uitslaande brand in hun appartement in Amsterdam.

Gelukkig bleef de schade van de ondergelegen winkel van Marlies Dekkers beperkt. Kort na de brand kon gelukkig een aannemer beginnen met het herstellen van de schade die de brand had aangericht.

En het resultaat mag er zijn. Op de foto's is niets meer te zien van de brandschade. Het appartement verkeert gelukkig weer in een prima staat. En Daphne en Richard hebben zelfs alweer een nieuwe huurder gevonden.

Deze betaalt 1950,-- euro per maand en voor dit geld krijgt deze een prachtig optrekje met een totale woonoppervlakte van 67 vierkante meter. Er zijn in totaal 2 kamers, waaronder 1 slaapkamer en een badkamer met ligbad en douche.

Aan de voorkant is een leuk Frans balkon en aan de achterkant bevindt zich ook nog eens een groot balkon dat grenst aan zowel de bad- als de slaapkamer.  Het hele appartement is voorzien van een mooie houten vloer.