Johan Derksen noemt hem "een blind paard" en Marco van Basten is van mening dat Brian een beperkte techniek heeft als spits van Ajax. Toch verdient hij genoeg geld om fiks te investeren.

En dat doet hij in zaken die je zelden ziet bij voetballers. Deze beleggen hun geld vrijwel altijd in appartementen of villa. Brian echter niet. Zo heeft hij in Breda een apotheek en een huisartsenpraktijk gekocht.

Hij bezit in Breda zelfs twee panden waarin een huisartsen praktijk is gevestigd. In het Rotterdamse Hoogvliet kocht hij een grote kantoor villa en in Vlaardingen een zeer riante winkelruimte.

De winkelruimte kocht hij voor een bedrag van 915.000 euro bij een vraagprijs van 1.045.000 euro. Brian heeft dus goed onderhandeld. Het winkelpand is verhuurd aan Etos voor 85.000 euro per jaar en het contract loopt nog tot april 2027.

De totale oppervlakte van de winkel bedraagt 442 viekante meter, verdeelt in een kelder en de winkelruimte. Alles bij elkaar heeft hij voor bijna 3,7 miljoen euro gekocht en 1 hypotheek gevestigd van rond de 450.0000 euro.

Een ding is zeker: hij investeert in ieder geval niet als een "blind paard".

voor meer voetbalnieuws ga naar: https://voetbalflitsen.nl/