Op 29 januari 2004 overleed actrice Guusje Nederhorst aan de gevolgen van borstkanker. Een vreselijk drama. Guusje overleed zeven maanden nadat ze met haar grote liefde Dinand Woesthoff zoontje Dean had gekregen.

Guusje overleed met een speeltje van haar zoontje Dean in haar handen en met de omslag van haar nieuwe kinderboekje. Ze was de geestelijke moeder van Woezel en Pip.

Terwijl veel mensen dachten dat Dinand, toen hij eenmaal zijn nieuwe liefde Lucy had gevonden, het huis zou verkopen bleef hij er juist wonen. Samen met Lucy startte hij een nieuw leven.

Nu pas gaat hij met zijn vrouw Lucy en hun kinderen wonen in het nieuwe prachtige pand in het van Stolkpark in Den Haag. Al maanden lang is men daar met de verbouwing bezig en kon Dinand niet eerder zijn andere huis in de verkoop zetten.

Maar recent is het huis aan de Badhuisweg in Den Haag, waar hij zoveel dierbare herinneringen aan heeft, verkocht en wel voor een bedrag van 1.475.000 euro. Op basis van de hypotheek maakt Dinand een winst van zo'n 7 ton euro.

Eindelijk kan hij dan ook aan weer een nieuw hoofdstuk in zijn leven beginnen!