Dinand heeft een prachtige villa gekocht in de duurste wijk van Den Haag, het van Stolkpark. Hij is niet de enige bekende Nederlander die daar woont. Anna Nooshin zal straks op ongeveer twee minuten lopen van hem wonen. Haar vriend laat daar nu een miljoenen pand opknappen en binnenkort zal Anna haar opwachting maken in haar droompaleis.

Maar ook voetbaltrainer Martin Jol woont dicht bij het nieuwe optrekje van Dinand. Het pand is een Rijksmonument dat is gebouwd in 1893, waarvoor de zanger van Kane een prijs heeft betaald van rond de 2,5 miljoen euro.

Hij heeft er een hypotheek op laten vestigen van 1,7 miljoen euro en een overbruggingskrediet gekregen van tegen de zeven ton euro. Zijn huidige huis in Scheveningen moet namelijk nog worden verkocht. Officieel is deze nog niet op de markt.

Wat krijgt hij voor zijn geld? De villa heeft een woonoppervlakte van 316 vierkante meter en telt in totaal twaalf kamers, waaronder vijf slaapkamers en drie badkamers. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen en een kelder Er is een ruime keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, die verbonden is aan de eetkamer.

De riante voortuin ligt op het zuidoosten, maar ook is er een balkon waar Dinand en Lucy heerlijk kunnen zonnen. Het pand straalt grandeur uit en is, zoals de makelaar het omschrijft, echt een “familiehuis”.  Het huis wordt omgeven door groen. Aan de overkant ligt het in Den Haag bekend “Westbroekpark”, maar ook het strand is niet ver weg. Hier zullen Dinand, zijn vrouw Lucy en de kinderen aan een nieuw hoofdstuk in hun leven beginnen.