DIT IS HET GEKOCHTE LANDHUIS

Afgelopen september wist bekendeburen te melden dat Erica en Martien Meiland 'Landhuis Duinwijk' hadden gekocht. Het landhuis is gelegen op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout.

De vraagprijs was 1.750.000 euro. Maar bekendeburen heeft ontdekt dat de Meilandjes behoorlijk meer geld hebben betaald dan de vraagprijs.

Het is 6 december j.l. bij de notaris gepasseerd en de koopsom bedraagt 2 miljoen euro ofwel 250.000 euro meer dan de vraagprijs. Geld speelt blijkbaar nog altijd geen rol bij de Meilandjes.

Voor de koop is een lening afgesloten bij de bank van 2.058.000 euro, die als tweede hypotheek is gevestigd op de villa in Noordwijk. Deze is overigens nog altijd niet verkocht.

Maar wat krijgen Erica en Martien voor hun geld? Voor dit geld krijgen zij een landhuis  met een totale woonoppervlakte van 236 vierkante meter. Totaal aantal kamers bedraagt acht, waaronder vijf slaap- en drie badkamers. Dit alles verdeelt over vier woonlagen, met zolder en kelder.

Koken kan in de luxe keuken, voorzien van diverse inbouwappatuur. De stenen garage biedt plaats aan drie auto's. Belangrijk voor Erica en Martien is dat het landhuis beschikt over een eigen oprijlaan en aan het zicht is onttrokken.

Verder is er een tuinhuis waar wellicht Erica gaat wonen.. Nu maar hopen dat de villa in Noordwijk snel zal worden verkocht.

SARAH VAN SOELEN ERNSTIG BEDREIGD!

LEES OOK: MEILANDJES DOEN ZEER SLIMME COMMERCIELE ZET!