Niet voor niets gaf ze kortgeleden nog aan dat het tijd voor een eigen plek. Nu woont ze nog met de kinderen in een huis dat Reinout Oerlemans had gegeven om haar leven weer op de rails te kunnen krijgen. Maar de wens van een eigen plekje is nu uitgekomen.

De prijs die Isa er voor heeft moet betalen is 860.000,- euro. Hoeveel hypotheek Isa op het pand gaat nemen is nog niet bekend. Het huis dat ze heeft gekocht ligt deels op de eerste etage en in zijn geheel op de tweede en derde verdieping.

Isa beschikt straks over totaal zes kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer met douche en ligbad. Het huis heeft twee aparte toiletten. In de woonkamer is een schitterende open haard aanwezig en aan de keuken ontbreekt niets.

De totale woonoppervlakte bedraagt 210 vierkante meter. Isa en de kinderen hebben straks een bijzonder uitzicht, want aan de achterkant biedt het huis uitzicht op het Vondelpark en kijken zij op het bekende Filmmuseum.

Het is een plek waar Isa , Vlinder en Merlijn zich snel thuis zullen voelen en van waaruit zij haar leven nog weer verder kan uitbouwen.