De huur die je moet betalen ligt op 1.450,-- per maand. Maar daar krijg je dan ook wel wat voor. In totaal zijn er 4 kamers, waaronder drie slaapkamers en een zeer luxe badkamer. De totale woonoppervlakte bedraagt 160 vierkante meter en is verdeeld over begane grond, eerste- en tweede verdieping.

Op de eerste verdieping is o.a. een slaapkamer die omgetoverd is tot een inloopkast voor al je kleding. Op de tweede verdieping bevindt zich niet alleen een gastenverblijf, maar ook een professionele geluidsstudio. Hier heeft Sunnery heel wat uurtjes doorgebracht.

Verder geeft deze verdieping toegang tot het riante dakterras dat gelegen is op het zonnige zuiden. Uiteraard ontbreekt de tuin niet en deze is ook op het zuiden gelegen. Er is hier zelfs op het terras in de tuin een terraskachel aanwezig, zodat er het hele jaar kan zitten.

Je auto parkeer je op de parkeerplaats die bij het huis hoort. Je moet overigens wel twee maanden borg storten om de nieuwe huurder te kunnen worden. Maar wie wil niet zo'n huisbaas?