De officiele verkoopprijs is nog niet bekend, maar zou rond de 270.000,-- liggen. Zeker is dus dat Doutzen een fors verlies heeft geleden op de verkoop. Zelf kocht ze het huis in juli 2005 voor een prijs van 360.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 400.000,-- euro.

Het verlies is dus uitgekomen op een bedrag rond de 130.000,-- euro. Doutzen verkeert echter in de gelukkige omstandigheid dat zij financieel onafhankelijk is, maar echt blij zal ze met dit verlies niet zijn.

De koper krijgt in ieder geval een vrijstaande eengezinswoning in het Friese Eastermar , dat beschikt over totaal 4 kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer met ligbad en toilet.

De keuken is uiteraard voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De totale woonoppervlakte bedraagt 175 vierkante meter, verdeeld over twee woonlagen en een zolder. ook is er nog een garage welke plaats biedt aan 2 auto's.

De tuin is zondermeer riant te noemen. Deze is maar liefst 250 vierkante meter groot, 12,5 meter diep en 20 meter breed en ligt ook nog eens op het voor de zon gunstige zuiden.

Doutzen en haar man Sunnery James gaan weer in Amsterdam wonen. Onlangs kochten ze een prachtig pand in de Wouwermanstraat in Amsterdam voor de prijs van 1.355.000,-- euro!