Niet alleen lijdt ze aan een levensbedreigende ziekte, zo moeten haar drie kinderen niets van haar weten en ontsnapte ze vorig jaar aan de dood als passagier van het Italiaanse cruiseschip Costa Concordia.En nu dreigt Justine zelfs haar prachtige maisonnette in Zwijndrecht te verliezen.

Deze zou eerst op 9 oktober aanstaande op de executieveiling worden gebracht en daarna op 3 juli. Maar deze veiling is voorlopig uitgesteld. De reden hiervan is niet bekend. De gedwongen verkoop blijft echter als een zwaard van Damocles boven het hoofd van Justin hangen en dat zou een nieuw drama betekenen.

Het betekent niets anders als dat Justine op straat komt te staan. De laatste keer dat haar maisonnette te koop stond, was voor een prijs van 275.000,-- euro en dat was al slecht nieuws.

Justine, die het optrekje eind 2008 samen met haar toenmalige partner voor een prijs van 330.000,– euro kocht, liet er namelijk een hypotheek op vestigen van 400.000,– euro. Dit betekent als een verlies van 125.000,-- euro. Deze prijs zal een veiling zeker niet opbrengen.

En dat voor zo'n leuk huis. Het is een vijfkamer maisonnettewoning, gelegen op de 13e en 14e verdieping met een totale woonoppervlakte van 180 vierkante meter. Het appartement beschikt over vier slaapkamers, een prachtige badkamer met whirlpoolbad en keuken die van alle gemakken is voorzien. Veder beschikt haar optrekje over een dakterras van 16 vierkante meter met een prachtig uitzicht.

Wanneer er een nieuwe datum voor de veiling wordt bekendgemaakt is niet bekend! De betrokken notaris wil niets kwijt over deze zaak, maar bevestigd wel dat de veiling is uitgesteld.

Update: Justine heeft per vandaag, als laatste redmiddel, de vraagprijs met 50.000 verlaagd naar 225.000,-- euro. Lukt het dan weer niet om binnen korte tijd het appartement te verkopen, dan zal het vrijwel zeker worden geveild. Overigens betekent deze vraagprijs al een verlies van 175.000,-- euro en hoe moet ze dit ooit terugbetalen?