Eva Jinek, die op dit moment onder vuur ligt omdat zij haar talkshow bij de NPO vanuit Amsterdam wil doen, heeft recent een strandappartement gekocht in de badplaats Noordwijk. Zoals wellicht bekend huurde ze daar een tijdje een villa op een steenworp afstand van de zee en het strand. Dit mede omdat ze haar huis in Amsterdam had verkocht.

STRANDAPPARTEMENT EVA JINEK

Haar zoontje Pax genoot daar met volle teugen van. Wellicht had Eva toch heimwee naar Noordwijk en heeft daar nu een appartement gekocht  dichtbij het strand en de zee. Aan de voorkant van haar appartement, gelegen aan de Zuid Boulevard, kijkt ze op het strand en de zee en aan de achterkant op de "Zuidduinen".

KOOPSOM

Dat Eva en haar man het appartement dolgraag wilde kopen, blijkt wel uit het feit dat zij 67.000 euro meer betaalde dan de vraagprijs. Deze bedroeg 498.000 euro en een garagebox voor 50.000 euro, Eva betaalde, geheel uit eigen middelen, het bedrag van 615.000 euro.

INDELING APPARTEMENT

Hiervoor heeft ze een driekamer strandappartement met een woonoppervlakte van zestig vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaap- en 1 badkamer.

De luxe open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De servicekosten bedragen 400 euro per maand en het appartement heeft energielabel C. Het optrekje heeft overigens eerder te huur gestaan voor 1000 euro per maand.

ABCOUDE

De meeste tijd zal Eva en haar gezin uiteraard doorbrengen in de villa in Abcoude..