Ruud Gullit en zijn ex vrouw Christina Pensa hebben blijkbaar de strijdbijl begraven, want volgens de Kadastrale gegevens rust er geen beslag meer op zijn appartement in Amstelveen. Het laatste appartement dat Ruud nog in bezit heeft.

Tot voor kort rustte er nog beslag van rond de 140.000,-- euro op dit appartement, gelegd in september 2015 door Christina Pensa. Zij meende dit bedrag aan achterstallige alimentatie tegoed te hebben van Ruud.

Ruud heeft blijkbaar schoon schip gemaakt, want tot voor kort was hij voor de helft eigenaar van het appartement, Hij heeft echter zijn beleggingsvriendje uitgekocht. Ruud moest hiervoor 192.500,-- euro wegens 'overbedeling' op tafel leggen.

Zijn andere appartement heeft hij dit jaar allemaal verkocht. Recentelijk verkocht hij er vier tegelijk met een winst van 93.000,-- euro. Belangrijkste is in ieder geval , dat Ruud af is van zijn ex Christina Pensa. Van het beslag is immers geen spoor meer te bekennen.

Het moet voor Ruud een enorme opluchting zijn, dat hij schoonschip heeft gemaakt. Nadat eerder zijn ex Estelle en de belastingdienst hun  beslagen eraf hadden gehad, heeft ook Pensa dat nu gedaan. Na jaren is Ruud eindelijk verlost van dit soort nare zaken.