Helaas voor Joke blijft ze na de verkoop achter met een restschuld van maar liefst 375.000,-- euro. Dinsdag 23/7 j.l. werd het pand namelijk verkocht voor een prijs van 'slechts' 625.000,-- euro.  En dat terwijl er een hypotheek op het huis rust van 1 miljoen euro.

Hierdoor belandt Joke, met wie Peter Jan Rens veertig jaar lang lief en leed deelde, in een schier uitzichtloze financiele positie. De enige manier om van de schuld af te kunnen komen, is een aanvraag indienen om in aanmerking te kunnen komen voor schuldsanering.

Je zou zeggen dat Peter Jan Rens zich het lot van Joke, die hem al die jaren door dik en dun heeft gesteund, aantrekt. Maar als Bekendeburen Peter Jan om een reactie vraagt komt het volgende verrassende antwoord:

''Nee, ik wil hier niet om ingaan. Ik wil vooruit kijken en met rust gelaten worden over Joke. Dat is een ander leven geweest. Ik wil er niet meer mee geconfronteerd worden. Ik heb nu een leven met Virginia en wij hebben de laatste maand genoeg ernstige dingen meegemaakt waardoor ik erg emotioneel ben. Ik wil dan ook verder met rust worden gelaten''.

Het is dus duidelijk dat Joke in haar siuatie op geen enkele steun hoeft te rekenen van haar ex Peter Jan. Evenals Rens kort geleden weg liep van onze fotograaf. loopt hij nu weg voor de problemen van zijn ex Joke!!