Frank de Boer heeft zijn dubbele benedenhuis, gelegen aan de gracht in het centrum van Edam, dat hij te koop had staan voor een bedrag 1.699.000,-- euro, uit de verkoop gehaald. Zelf kocht hij het patriciers huis, dat overigens een Rijksmonument is, in 2007 voor de prijs van 1.036.000,-- euro.

Daardoor loopt hij vooralsnog een winst van mogelijk zeven ton euro mis. Er rust geen hypotheek op zijn stulpje. De toekomstige koper krijgt een schitterend patriciers huis, gelegen aan een sfeervolle gracht, met een totale woonoppervlakte van maar liefst 541 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt acht, waaronder vijf slaapkamers en een badkamer. Dit alles verdeeld over vier woonlagen plus kelder. De keuken is prachtig en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Natuurlijk is er ook een achtertuin, groot 380 vierkante meter, gelegen op het noorden. Ook zijn er een aantal terrassen te vinden waar het goed vertoeven is. In een grijs verleden is het huis van Frank de Boer ook nog de ambtswoning geweest van de burgemeester.