Dat Martien Meiland en Frank Jansen, bekend van Paleis voor een Prikkie, geen vrienden zijn is geen publiek geheim. Eerder zei Martien hierover: ”Ik mag iemand, of ik mag iemand niet. Ik kan niet spelen alsof ik heel erg op iemand gesteld ben” en daarmee bedoelde hij Frank Jansen.

Wellicht heeft dit maken met eerdere uitlatingen van'adellijke' Frank over Martien. 'Ja, ik ken die meneer. Die werkte vroeger als employee bij een bedrijf waar ik, en ook Rogier, mijn inkoop deed.

Dan kwamen we met de honden en haalde hij bakjes water voor de hond. Het verschil was toen al groot. Ik kwam met mijn Jaguar en hij op zijn fiets. Nee, Martien is van een heel andere klasse.

Dat soort mensen heeft de pest aan mensen zoals ik, omdat ze vinden dat ik geaffecteerd praat'. Nog duidelijker werd het toen Frank werd uitgenodigd voor een reportage op Curacao.

Hij wilde weten wie er nog meer mee ging. Dat waren de Meilandjes, waarop Frank reageerde met 'Je denkt toch niet dat ik in 1 vliegtuig ga zitten met de Meilandjes'.

Verder liet hij nog weten slechts 1 keer naar de Meilandjes te hebben gekeken. 'Veel gegil en 1 keer was genoeg'. Nee, die worden nooit vrienden.

DIT IS DE PRACHTIGE DOCHTER VAN TOM EGBERS