In november 2021 kwam er een einde aan de relatie tussen Katja Schuurman en topkok Freek van Noortwijk. Samen zijn ze de ouders van dochtertje Coco. Gelukkig hebben de twee nog altijd een goede band en is Freek echt een goede vader voor Coco.

Koopsom woning Freek van Noortwijk

Freek en Katja hebben heel wat nachten doorgebracht in de hoekwoning van Freek die hij nu te koop heeft gezet voor een vraagprijs van 375.000 euro. Zelf kocht hij dit huis in 2013 voor een prijs van 154.500 euro en liet er 2 hypotheken op vestigen in totaal 150.000 euro. Ook heeft hij flink verbouwd.

Zo ziet de woning van Freek van Noortwijk er van binnen uit.

Er gloort aan de horizon voor Freek dus een mooie winst van 225.000 euro! Kassa. De koper krijgt een zeer leuke hoekwoning met een woonoppervlakte van 42 vierkante meter. In totaal zijn er twee kamers: 1 slaap-en 1 woonkamer.

De woonkamer heeft vier grote raampartijen waardoor het een licht huis is. Thuis kookt Freek in een luxe open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Hij heeft hier zeer vaak gekookt voor Katja.

Het optrekje, gelegen in Amsterdam Oud- West, heeft een houten vloer door het hele huis heen. Freek gaat na de verkoop wellicht samen een huis kopen met zijn nieuwe liefde.