Gordon heeft een zeer belangrijk besluit genomen wat betreft zijn woonsituatie. Althans daar lijkt het op. Wat is er aan de hand. Zoals wellicht bekend heeft hij lange tijd zijn penthouse in Amsterdam te huur gezet voor een maandelijkse huur van 7500 euro.

CONNIE BREUKHOVEN

Toeval is dat zijn "vriendin" Connie Breukhoven  haar appartement aan de PC Hooftstraat voor hetzelfde bedrag te huur heeft staan. Maar Gordon heeft nu besloten om zijn penthouse uit de verhuur te halen.

UIT DE VERKOOP/ UIT DE VERHUUR

Buiten het feit dat hij het penthouse te huur had staan, stond het ook te koop voor een vraagprijs van 2.995.000 euro. Daar was tot op heden geen koper voor te vinden. Natuurlijk had Gordon de vraagprijs kunnen verlagen, maar dan had hij gelijk geld moeten meebrengen met een hypotheek van 3 miljoen euro.

JOHN VAN DEN HEUVEL

Hij heeft nu het besluit genomen om het penthouse ook uit de verkoop te halen en kiest hij er blijkbaar voor voorlopig in Amsterdam te blijven wonen. Wellicht heeft dit ook te maken met de opnames van zijn nieuwe docusoap, waar het gaat over de heropening van zijn koffietent Blushing in Blaricum, dat wordt geproduceerd door het bedrijf van John van den Heuvel.

Dubai lijkt voorlopig even uit het boekje geschrapt