Gesteund door een gunstige huizenmarkt doet Marly van der Velden, die sinds 2005 in GTST de rol speelt van Nina Sanders, een nieuwe poging om haar tweekamer appartement in de Amsterdamse Pijp te verkopen.

Ze heeft haar optrekje te koop gezet voor een prijs van 199.000,-- euro, terwijl ze het appartement vorig jaar, zonder succes, nog probeerde te verkopen voor een prijs van 189.000,-- euro. Blijkbaar probeert Marly verlies te vermijden.

Zelf kocht ze haar appartement in juli 2010 voor een onbekende prijs en liet er voor totaal 228.304,-- euro aan hypotheek op vestigen. Een verlies van zeker 30.000,-- euro is dus niet te vermijden. De koper krijgt een appartement met een woonoppervlakte van 42 vierkante, bestaande uit 1 slaap- en 1 badkamer.

De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Enige nadeel voor de koper is wel dat de vloer in de woonkamer en keuken niet voldoen aan de eisen die zijn gesteld in de splitsings akte van het pand. Dat zal de koper extra geld gaan kosten.

Marly, haar vriend Mike en hun kindje wonen tegenwoordig in dit appartement.