Herman den Blijker heeft na 16 maanden en een prijsverlaging van drie ton euro nog altijd niet het recept gevonden, waarmee zijn twee onder 1 kapwoning in Rotterdam kon worden verkocht.

zette vier maanden geleden zijn luxe villa, een twee onder 1 kapwoning, in Rotterdam te koop voor een vraagprijs van 2.550.000 euro.

Zelf kocht Herman het optrekje in 2004 voor 543.900 euro en liet er hypotheek op vestigen van 1 miljoen euro. Er gloorde dus een mooie winst van zeker 1,5 miljoen euro aan de horizon.

Maar op de vraagprijs kwam niemand af en Herman heeft de vraagprijs nu met 300.000 euro verlaagd naar 2.250.000. Een teken dat het stijgende prijzen en overbieden verleden tijd lijkt en Herman realist genoeg is.

Op deze prijs maakt hij nogĀ  altijd een mooie winst van 1,2 miljoen euro.

Wat krijg je voor die 2,5 miljoen euro? Een schitterend optrekje met een woonoppervlakte van 357 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder drie slaap- en twee badkamers plus nog een studeer/ mediakamer.

De keuken is uiterst luxe en voorzien van alle denkbare keukenapparatuur. Zoals je bij een top kok mag verwachten. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen plus een kelder.

De achtertuin is riant en ligt op het westen en de auto kan worden geparkeerd op eigen terrein. Dat de markt aan het veranderen is, wordt duidelijk doordat er weer openhuisdagen zijn!