Gelukkig voelt Fred van Leer zich weer goed. De liefde en warmte die hij heeft ontvangen van vrienden, familie en onbekenden hebben hem goed gedaan.

En waar kun je dan beter weer tot rust komen in je eigen paleisje? Dat voelt voor Fred hopelijk weer als een warm bad na de roerige periode. Petje af van hoe hij er nu mee omgaat.

Fred kocht zijn fraaie optrekje in Rotterdam voor de prijs van 525.000,-- euro, gelijk aan de vraagprijs. Ook liet de top stylist een hypotheek vestigen op zijn aanwinst van 525.000,-- euro.

Voor dit geld heeft Fred een dubbelbovenhuis met een woonoppervlakte van 180 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder o.a. drie slaapkamers, een eetkamer, een werkkamer en uiteraard een prachtige badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een riante kelder. Koken naar hartenlust kan Fred in de moderne luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook beschikt Fred over een riant dakterras met uitzicht op een zeer mooie binnentuin.

Het huis van Fred is beschermd stadsgezicht en ligt in het oude centrum van Rotterdam. Een aantal panden verderop woont zijn buurvrouw Marlies Dekkers.