Noa Vahle, dochter van Linda de Mol en Sander Vahle, gaat het komende voetbalseizoen, samen met Helene Hendriks, bij Ziggo Sport het Europese voetbal verslaan en recent presenteerden de dames "Wij houden van Oranje".

LINDA DE MOL VERJAARDAG

Al eerder was Noa qua voetbal een vast gezicht bij het programma Vandaag Inside. Doordat ze komende tijd veel in buitenland aanwezig moet zijn kan ze, en dat vindt ze uiteraard heel jammer, op 7 juli a.s. niet aanwezig zijn als haar moeder Linda haar zestigste verjaardag viert.

SCHENKING

En het is juist moeder Linda die haar miljonair heeft gemaakt. Hoe zit het? Bekendeburen heeft ontdekt dat eind november vorig jaar Linda de woning, die Noa met behulp van haar moeder in 2018 kocht voor 875.000 euro  deze aan haar dochter heeft geschonken.

Op dat moment werd de waarde van de woning vastgesteld op 1.084.000 euro en het schenkingsgedeelte op 731.700 euro. Zowel de schenkingsbelasting alsmede de overdrachtsbelasting kwamen op rekening van Linda.

MILJONAIR

Er rustte geen hypotheek op de woning. De huidige waarde wordt geschat op 1,3 miljoen euro. Dat betekent dat Noa bij verkoop dit hele bedrag op haar bankrekening tegemoet kan zien en daarmee in 1 klap miljonair is. Met dank aan mamma.

JULIAN VAHLE

Maar ook zoon Julian zal zijn moeder danklbaar zijn. Linda kocht in 2016 zijn woning in Amsterdam voor 950.000 euro en heeft deze woning aan hem geschonken. De waarde is vestgesteld op 1.350.000 euro en het schenkingsbedrag is 949.000 euro.

Ook Julian is hierdoor in 1 klap miljonair!