Actrice Inge Schrama, die jarenlang de rol van Sjors Langeveld speelde in de soap GTST, en die nog altijd herstellende is van een burn-out, heeft de grote stad verruild voor een schattig huisje, gelegen in het plaatsje Vreeland.

Hier kan Inge genieten van de natuur. Samen met haar partner Daniel Samkalden, die zijn geld verdiend als kleinkunstenaar heeft zij een vrijstaande villa gekocht voor de prijs van 655.500 euro. En dat terwijl de vraagprijs op 725.000 euro lag.

De woonoppervlakte bedraagt 115 vierkante meter en in totaal beschikken Ingmar en haar partner over vijf kamers, waaronder wee slaapkamers, verdeeld over twee woonlagen.

De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het optrekje is al gebouwd in 1780 en diende vroeger als sluiswoning van het kasteel Vreeland. Het is dan niet voor niets een beschermd dorpsgezicht.

De auto kan op het terrein worden geparkeerd en een boot in de op 300 meter verderop gelegen haven. Hier zal Inge hopelijk snel hertstellen. Voor haar twee kinderen, dochtertje Betty Blue en zoontje Hugo zal de nieuwe stek een feestje zijn.