Isa kocht het huis aan de Vondelstraat namelijk voor de prijs van 860.000,-- euro. Voor dit geld kreeg zij een huis dat deels op de eerste etage en in zijn geheel op de tweede en derde verdieping ligt. 

Haar optrekje beschikt over totaal zes kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer met douche en ligbad. Het huis heeft twee aparte toiletten. In de woonkamer is een schitterende open haard aanwezig en aan de keuken ontbreekt niets.

De totale woonoppervlakte bedraagt 210 vierkante meter. en daarbij hebben Isa en de kinderen ook nog eens een bijzonder uitzicht, want aan de achterkant biedt het huis uitzicht op het Vondelpark en kijken zij op het bekende Filmmuseum.

Maar uit de hypothecaire gegevens blijkt dat Isa zelf zo'n 2 ton euro aan eigen geld in het huis heeft gestoken. Op het pand rusten namelijk twee hypotheken van in totaal 690.625,-- euro.

Dat betekent alleen al 170.000,-- euro eigen geld. Daarbij komt dat Isa zeker een aantal ingrepen heeft laten doen aan het huis en heeft ze de kosten koper, vaak 10% van de koopsom, uit eigen zak betaald.

En dat is meer dan goed nieuws voor degene die zich zorgen maakten dat Isa wellicht door de dood van Antonie Kamerling, zonder geld zou zijn achtergebleven. De boerderij in Zevenhoven, waar zij lief en leed met Antonie had gedeeld, werd tenslotte uiteindelijk met verlies verkocht.