Ook in de provincie Utrecht wonen veel bekende Nederlanders. Ben jij bekend naar de huizen van bekende buren in de provincie Utrecht? Wij zetten ze voor je op een rij.

Bekende buren in Utrecht

De stad Utrecht is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Omdat deze stad erg groot is vinden we hier logischerwijze de veel bekende buren. Daarom maakten we voor deze stad een apart overzicht. Hier vind je alle bekende buren in de stad Utrecht.

Als we de provincie verder af zoeken naar bekende Nederlanders schiet een andere plek in het oog, de gemeente Abcoude.

Waar wonen bekende buren in Abcoude?

Ook in deze, heel wat kleinere, gemeente zien we een forse concentratie bekende buren. Sterker nog, afhankelijk van wanneer je kijkt (bekende buren verhuizen natuurlijk ook) wonen er zelfs meer bekende Nederlanders in Abcoude dan in de stad Utrecht. Een eigen pagina voor bekende buren in Abcoude mag dan ook  niet ontbreken.

Daarnaast wonen er nog vele bekende buren verspreid over de provincie. 

Zo komt de ambassadrice van de plastische chirurgie, Marijke Helwegen in Baarn bij als ze weer eens een ingreep heeft gehad.

Opvallend is dat de stad Apeldoorn maar één bekende buur kent. Miss Montreal komt in dit bijzondere optrekje bij van haar optredens en televisiewerk.

Deze Royals wonen in de provincie Utrecht

Met het overlijden van Prins Bernhard en Prinses Juliana verloor de provincie Utrecht natuurlijk twee bekende leden van de Koninklijke Familie als bekende buren. Toch fungeren er nog steeds veel leden van het Koninklijk Huis als bekende buren in de provincie Utrecht. 

Zo woont voormalig Koningin Beatrix in Kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche. Ook haar zus Prinses Irene woont in Utrecht, namelijk in deze kapitale villa in Doorn.

Klaarblijkelijk heeft deze omgeving een koninklijke aantrekkingskracht, want ook haar zoon, Prins Carlos Bourbon de Parme kocht in Doorn, vlak bij zijn moeder dus, een kapitale woonboerderij. De Prins pendelt tussen dit huis en zijn tweede woning in Den Haag. Hierdoor rekenen we prins Carlos Bourbon de Parme ook tot één van de bekende buren in Den Haag.