In de provincie Utrecht ligt de plaats Abcoude en dit blijkt een populaire woonplaats voor bekende Nederlanders. Op deze pagina geven we je een overzicht van de bekende buren die je in Abcoude tegen kunt komen.

Waar woont Arie Boomsma?

De eerste bekende buur is Arie Boomsma. Hij verruilde zijn twee luxe appartementen in Amsterdam voor een luxe woonboerderij.

Er zijn meer presentatoren die je als bekende buren in Abcoude kunt tegenkomen.

Adres Eva Jinek

De bekendste presentatrice in Abcoude is wellicht Eva Jinek. Zij bereid zich op haar programma's voor vanuit deze luxe twee onder één kap villa.

Hier woont Trijntje Oosterhuis

Als bewoonster van dit luxe optrekje heeft Eva Jinek zelf ook bekende buren. Zo woont zangeres Trijntje Oosterhuis in dezelfde straat. Zij verruilde namelijk net als Arie Boomsma het drukke Amsterdam voor een landelijke omgeving en dat is met dit schitterende huis zeker gelukt.

Peter van der Vorst woont ook in Abcoude

Trijntje Oosterhuis is niet de enige bekende buur van Eva Jinek. Verderop in dezelfde straat woont namelijk Peter van der Vorst, die na een miljoenendeal met John de Mol dit zeer luxe landhuis kocht. Of Eva en Peter nog gezellig bij elkaar op de koffie gaan nadat Eva overstapte van RTL 4 naar de NPO is niet bekend.

Als de bekende buren om recepten verlegen zitten of eens lekker willen eten kunnen ze altijd langs bij collega presentatrice en TV-kok Miljuschka Witzenhauzen. 

Hier woont zangeres Do

Naast Trijntje Oosterhuis woont er meer muzikaal talent in Abcoude. Zo woont zangeres Do al jaren in deze prachtige villa.

Douwe Bob in Abcoude

Naast de dames is er nog meer muzikaal talent in Abcoude te vinden, want ook Douwe Bob is één van de bekende buren in Abcoude. Hij verruilde zijn prachtige woonboot voor dit romantische herenhuis met eigen steiger.

Hier woont Najib Amhali

Natuurlijk valt er ook genoeg te lachen in Abcoude. Als de bekende buren verlegen zitten om een goede grap of wat andere humor willen delen kunnen ze altijd op de koffie bij Najib Amhali, want ook hij is door de koop van deze droomvilla één van de bekende buren in Abcoude. 

Tot slot: Elise Boers

Zoals we zien zijn er heel wat bekende buren met media-invloed in Abcoude te vinden, maar als ze behoefte hebben aan een echte influencer hoeven ze alleen maar op zoek naar bekende buur Elise Boers, die haar invloed uitoefent vanaf deze villa met aanlegsteiger.

Hoe mooi Abcoude ook is, voor sommige bekende buren bleek het gras elders groener. Zij kochten bijvoorbeeld een optrekje elders in de provincie. Voor welke bekende buren dit geldt kun je zien in het overzicht van de bekende buren in de provicie Utrecht, of zij verhuisden uit Abcoude.

Deze bekende buren vertrokken uit Abcoude

Net als andere mensen willen ook bekende buren wel eens verhuizen. Er zijn inmiddels diverse bekende buren die Abcoude verlaten hebben. Zo verkocht de in opspraak geraakte Quincy Promes deze schitterende villa. Hij voetbalt inmiddels, om de Nederlandse justitie te ontwijken, in Rusland.

Ook de bekende reizende reporter Floortje Dessing heeft het populaire Abcoude inmiddels vaarwel gezegd. Zij vertrok naar Velsen-Zuid en is daarmee nu één van de bekende buren in Noord-Holland.