Een tijd lang werd de indruk gewekt dat het Chateau van de Meilandjes was verkocht, maar wel onder voorbehoud. Pas in de laatste aflevering van het vijfde seizoen kwam het aan de orde.

Erica kreeg zomaar ineens een app je van de aspirant koper dat hij niet kon komen, omdat hij positief getest was op Corona. Alsof je dan daarna geen handtekening zou kunnen zetten of het digitaal doet.

De zogenaamde koper is dus afgehaakt. De vraag is natuurlijk of deze ooit heeft bestaan. Alles is tenslotte script bij deze serie. En nu? Het komt hun prima uit dat de verkoop niet is doorgegaan.

 In de laatste uitzending  bleek dat Martien het Chateau best zou willen houden. Hij leek verkocht om verder te gaan. En eerder had de familie al eens gezegd, dat wanneer er geen koper zou zijn, zij weer de Bed & Breakfast voort zouden zetten.

Ook om geld te verdienen. Voor 4 juni a.s. moeten zij de 2,6 miljoen euro op tafel leggen voor de aankoop van de villa in Noordwijk. Zonder verkoop van hun Franse optrekje moeten zij bij de bank aankloppen voor een overbrugging of keihard gaan werken voor hun euro's.

En zo is de insteek voor het zesde seizoen veilig gesteld.Let maar op.