Lee Towers heeft onlangs zijn penthouse in Scheveningen verkocht en is verhuisd naar een appartement in Rotterdam waar hij een adembenemend uitzicht heeft. Als reden van de verhuizng zou Lee hebben verteld heimwee te hebben naar Rotterrdam.

Maar volgens een buurman van Lee, is de werkelijk reden toch wel even van een heel andere orde en is zeker niet ingegeven door heimwee. Aan bekendeburen laat deze buurman, die ook op het Rederserf in Scheveningen woont, het volgende weten:

"Heer Lee Towers is helemaal niet naar Rotterdam vertrokken vanwege heimwee.. Hij ging ieder jaar in de winter drie maanden naar Curacao, en vorig jaar niet. Zijn nauwelijks geïsoleerde penthouse wordt tegenwoordig elektrisch verwarmd. Met warmtepomp? Haha, nee hoor.. met gewone elektrieke kachels.

Dus de nota van 10 duizend euro per maand of wellicht zelfs veel meer, werd hem zelfs hem te veel. De hele flat op Rederserf wordt elektrisch verwarmd.en dat kan dus helemaal niet Warmtepomp zou een oplossing kunnen zijn, maar dat mag niet van VVE. *Kop tegen muur bonkt. Veel mensen daar leven in de kou.

Maar de helft heeft het als tweede huis en komt alleen in de zomer. Makelaars noemen de flat al "Nieuw Siberi├ź". Onverkoopbaar. Ga, via funda postcode 2586k maar eens op zoek en zie wat er daar te koop is. Of doe alsof je belangstelling hebt. Wel winterjas mee, want zelfs de liften zijn koud".

Hopelijk hebben Lee en zijn vrouw het nu wel lekker warm en een stuk lagere energierekening.