Na haar eigen villa in Rotterdam te hebben verkocht, heeft Leontien van Moorsel nu een prachtig luxe penthouse in Rotterdam gekocht met een werkelijk adembenemend uitzicht, Niet vreemd, want het penthouse ligt op de 21 ste verdieping.

Het stond te koop voor een vraagprijs van 1.245..000 euro en Leontien en haar man kochten het voor 1.225.000 euro. Een bescheiden 20.000 euro minder. Het penthouse is ingericht door niemand minder dat topstylist Eric Kuster, die o.a.ook de villa van Yolanthe Cabau, Wendy van Dijk, Linda de Mol en Ronald Koeman.

Over de overname van de roerende goederen moet overigens nog een prijs worden afgesproken tussen Leontien en de verkoper. Maar wat krijgt Leontien voor haar geld? Buiten een adembenemend uitzicht en een terras van circa 38 vierkante meter, heeft het penthouse een woonoppervlakte van 202 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaap- en twee badkamers . Koken kan Leontien in de open woonkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur. In de parkeerkelder kan zij twee auto's kwijt.

Het penthouse ligt ook centraal; slechts 15 minuten van het centrum en 15 minuten van het vliegveld Rotterdam The Hague Airport. 's Avonds zal het uitzicht vanuit de woonkamer van 70 vierkante meter een sprookje zijn.