Leontien van Moorsel, die als wielrenner vier keer Olympisch kampioen werd, maar ook negen keer wereldkampioen en alsof het  niet genoeg maar liefst zes keer werd benoemd tot sportvrouw van het jaar en tegenwoordig regelmatig aanschuift bij SBS Shownieuws, zette begin februari haar vrijstaande villa aan het water in Rotterdam te koop.

Vraagprijs villa Leontien van Moorsel

De vraagprijs was 1.675.000 euro. Zelf kochten Leontien en haar man Michael Zijlaard de villa in 2019 voor een bedrag van 1.120.000 euro en lieten er twee hypotheken op vestigen van in totaal iets onder de 875.000 euro.

WINST

De verkoop levert een mooie winst op van 555.000 euro aan de horizon. Daarmee is het niet de eerste keer dat Leontien van Moorsel winst maakt met de verkoop van haar huis. Overigens liet Leontien recent weten, dat de winst lager is door investeringen die zij in de villa heeft gedaan. Maar wat krijgt de koper ?

Indeling villa Leontien van Moorsel

De villa heeft een woonoppervlakte van 218 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen. De keuken, met kookeiland met bar, is een lust voor het oog en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Er is een prachtige tuin rondom en parkeren kan op eigen terrein. Verder is er nog een aanlegsteiger voor je boot en is de villa voorzien van zonnepanelen.

Bekende buren in Rotterdam

De koper van het huis hoeft niet ver te zoeken voor bekende buren. Er wonen veel bekende buren. Ook wanneer je sport-minded bent hoef je vanuit de villa van Leontien van Moorsel niet te ver te zoeken. Keeper Nick Olij kocht namelijk nog niet zo lang geleden deze leuke woning