Leontien van Moorsel, die als wielrenner vier keer Olympisch kampioen werd, maar ook negen keer wereldkampioen en alsof het  niet genoeg maar liefst zes keer werd benoemd tot sportvrouw van het jaar en tegenwoordig regelmatig aanschuift bij SBS Shownieuws, zette begin februari van dit jaar haar vrijstaande villa aan het water in Rotterdam te koop voor 1.675.000 euro

WINST LEONTIEN VAN MOORSEL

Zelf kochten Leontien en haar man Michael Zijlaard de villa in 2019 voor een bedrag van 1.120.000 euro en lieten er twee hypotheken op vestigen van in totaal iets onder de 875.000 euro. De villa is nu verkocht voor 1.575.000 euro ofwel 1 ton euro onder de vraagprijs. Dat betekent, op basis van de koopsom , dat Leontien een winst heeft gemaakt van 455.000 euro!

INDELING VILLA

 Dit is overigens niet de eerste keer dat Leontien van Moorsel winst maakt met de verkoop van haar huis. Maar wat krijgt de koper voor dit geld De villa heeft een woonoppervlakte van 218 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers.

Dit alles is verdeeld over drie woonlagen. De keuken, met kookeiland met bar, is een lust voor het oog en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Er is een prachtige tuin rondom en parkeren kan op eigen terrein. Verder is er nog een aanlegsteiger voor je boot en is de villa voorzien van zonnepanelen.

PENTHOUSE ROTTERDAM

Zelf woont ze samen met haar man in dit prachtige penthouse in Rotterdam dat zij voor 1.225.000 euro kocht