LEONTIEN VAN MOORSEL DESKUNDIGE

Nu het wielerseizoen is losgebarsten met o.a.voorjaarsklassiekers als Milaan- San Remo, De Ronde van Vlaanderen en Parijs- Roubaix en met de Giro Italia en de Tour de France in het vooruitzicht, is Leontien een graag geziene gaste als deskundige zoals bijv bij SBS Shownieuws.

Leontien, zelf viervoudig Olympsch Kampioen en in totaal 9x wereldkampioen, is uiteraard bij uitstek op dit gebied deskundig en kan er erg leuk over vertellen. Samen met haar man Michael Zijlaard woont ze in een zeer luxe villa in Rotterdam.

VILLA LEONTIEN VAN MOORSEL

Deze kocht zij voor 1.120.000 euro bij een vraagprijs van 1.195.000 euro ofwel met een korting van 75.000 euro. De vrijstaande villa is gelegen aan vaarwater met een rechtstreekse verbinding naar de Zevenhuizerplas.

De woonoppervlakte bedraagt 233 vierkante meter en in totaal telt de villa 6/7 kamers, waaronder vier slaap- en een studeerkamer.. De villa heeft een zeer ruime living en een open keuken met diverse inbouwapparatuur.

Op de villa rust een hypotheek van totaal bijan 875.000 euro , waaronder een hypotheek van 250.000 euro van hun bedrijf "Zijlmo Holding B.V.".